Klient fortællinger i artikler og andre nyheder

Samarbejdspartner i Aarhus og Skanderborg

Jeg henviser gerne til min dygtige kollega Anna Weiss, som har mulighed for behandling i Aarhus og Skanderborg. Læs mere om Anna på  https://annaweiss.dk/ eller kontakt på tlf. 50490932.

Anna Weiss Hypnose Psykoterapeut

Ny klinik pr. 1. oktober 2020 

D. 1. oktober 2020 flyttede jeg i nye lokaler i Sundhedshuset, Toldboden 1, 1. sal - Dør A.

Klik på link og få en rundvisning:

VIdeo af ny klinik

Artikelserie om frygt, angst og fobier i Viborg Stift Folkeblad sommeren 2020

I løbet af juli måned fortalte 4 af mine klienter deres historie om at være blevet hjulpet af med deres fobier eller frygt.

Læs dem her...

Rie, der havde fobi for trafikstøj:

Klik på linket for at læse den indscannede version.

Rie nr. 1

Rie nr. 2

Lilian, der var bange for at flyve:

Læs den indscannede artikel via link:

Lilian nr. 1

Lilian nr. 2

Mette. der var bange for at kaste op (emetofobi):

Læs den indscannede version via link: 

Mette artikel side 1

Mette artikel side 2

Cecilie, der var bange for at være alene hjemme:

Læs den indscannede version via link (side 1 kommer i ny version, men kan sagtens læses):

Cecilie artikel side 1

Cecilie artikel side 2

Min eget bidrag (Heidi) til artikelserien 'Hvordan slipper man af med sin fobi':

Læs den indscannede version via link:

Heidi side 1

Heidi side 2

Viborg Stift Folkeblad 10.10.2019 - 'Hypnose er ikke hokus pokus´

Foredrag for 9.x på Vestervang Skole

Tirsdag d. 20. november 2018 holdt jeg foredraget 'Fra præstationsangst til præstationssucces'  for 9.x. på Vestervang Skole. Læs artiklen ved at klikke på nedenstående link. 

Frygten for det grønne bord (e6fc6e49)

Sørens historie

Tirsdag d. 4. september 2018 kunne man i Viborg Nyt læse artiklen om Sørens rygsmerter, der forsvandt med hypnoterapi hos mig. Man kan finde artiklen i app'en 'Nyhedskiosken' og søge efter 'Viborg Nyt'. Fantastisk historie. 

Ved at følge nedenstående link kan man også læse artiklen:

https://www.viborgnyt.dk/viborgnyt/Nogle-gange-maa-jeg-sgu-knibe-mig-i-armen/artikel/364212

Persondataforordringen

D. 25. maj 2018 trådte Persondataforordningen i kraft. Denne lovgivning adresserer, hvordan personoplysninger skal behandles. Behandling af oplysninger har betydning, hvis man fx. indsamler, registrerer og opbevarer oplysninger om personer. Alle virksomheder i Danmark er omfattet af denne lov. 

Loven har 6 grundprincipper - 1. Lovlighed, rimelighed og gennemsigtighed, 2. Definition af formål, 3.

Dataminimering, 4. Rigtighed, 5. Opbevaringstid, 6. Integritet og fortrolighed.

I min virksomhed betyder det, at jeg skal gøre klart, hvorfor jeg opsamler disse oplysninger, om de er til et sagligt formål. De skal derfor være nødvendige, relevante - og rigtige. Alle data - både fysiske og elektroniske data, skal behandles med ansvarlighed og fortrolighed. Det betyder, at det mig - og kun mig - der har adgang til dine oplysninger. Jeg skal også vurdere, hvor længe jeg skal gemme data og om der vil være et formål med at gemme data. 

Udover de 6 grundprincipper skelnes mellem to forskellige slags personoplysninger - de almindelige personoplysninger (fx. navn, adresse, tlf., alder, stilling, email) og de følsomme personoplyninger (fx. helbredsoplysninger). Det er forbudt at behandle følsomme personoplysninger, med mindre der er givet samtykke til det.

Selvom jeg forsøger at begrænse personoplysninger til et absolut minimum, vil/kan det være nødvendigt - og rimeligt - at jeg indsamler oplysninger om dig for at give dig den mest optimale behandling. Du vil derfor den første gang du er her hos mig blive oplyst om disse forhold, ligesom du vil skulle underskrive en samtykkeerklæring. 

Husk - denne lov er vedtaget for at beskytte dine og mine personlige oplysninger, sådan at de ikke bliver misbrugt. Det er slet ikke så tosset! 

Foredrag om smerter

D. 12. oktober 2017 holdt jeg et foredrag på Hypnoseskolen i Aarhus vedrørende smertebehandling og hypnose. Jeg havde inviteret en af mine klienter med, som holdt et helt fantastisk og rørende indlæg om at have fået livet tilbage efter 10 år med voldsomme uforklarlige 'kroniske' smerter. Han har haft et langt forløb med 146 lægebesøg, hospitaler, skanninger, rygklinikker, kiropraktorer, alternative behandlere... og masser af medicin.... fysioterapeut nr. 14 sendte ham videre til mig. Efter 2 behandlinger var han stort set smertefri og er det fortsat efter 4 måneder. For 3 uger siden løb han marathon i Oslo. 
Dette foredrag bliver holdt igen i København senere i år og igen i Aarhus til næste år. Spørg endelig for yderligere information.