Om

Jeg hedder Heidi Birch, er 51 år, gift og har 3 voksne børn.

Mit liv og min karriere bærer i høj grad præg af en stor lyst til forandring og mødet med nye mennesker og det betyder, at jeg i dag har erfaring indenfor mange forskellige områder.

Jeg er som helt ung uddannet regnskabsassistent - og efterfølgende lægesekretær, et arbejde, hvor man ser både angst, sårbarhed og fortvivlelse, men som oftest også stor taknemmelighed. Jeg har arbejdet bl.a. som sekretær for en overlæge på en Hjerteafdeling, på privathospital og i lægepraksis.

I mere end 10 år har jeg arbejdet som sælger og salgschef, bl.a. i én af Danmarks store virksomheder indenfor bl.a. hospitals- og plejehjemsartikler, i IT-branchen, med robotter til sundhedssektoren samt salg af velfærdsteknologi til danske kommuner. 

Igennem mit liv og mit arbejde har jeg således kendskab til mange forskellige mennesketyper – patienter og deres pårørende fra alle samfundslag, unge som gamle, sociale som ensomme, sygeplejerskers stressede hverdag, ingeniørens behov for struktur, sælgerens pres over månedens budget, salgschefens behov for nye kreative strategier for at nå altid nye og endnu højere mål, at kunne tale til store forsamlinger eller til intense vigtige møder, krav fra kapitalfonde, investorer, direktører, chefer, medarbejdere, venner, mand og børn.

Jeg kender således en ekstrem stresset hverdag og den evige balancegang mellem harmoni og stress.

Min egen løsning blev at tage en stor beslutning om at leve på en anden måde. Og det blev et møde med et helt nyt liv. En ny uddannelse, som for mig er helt utrolig givende og en daglig påskønnelse og anerkendelse om, at jeg kan gøre en forskel. En stor forskel. For andre mennesker.

Jeg arbejder i dag i min egen klinik - Viborg Hypnoterapi - som Certificeret og Registreret Psykoterapeut, Cert. Hypnose Psykoterapeut, Cert. Master Hypnoterapeut og Cert. Master NLP-Practitioner og jeg har en BMA-grad i Neurohypnose. Jeg er RAB-godkendt under Styrelsen for Patientsikkerhed. Min 4-årige uddannelse har jeg taget på Hypnoseskolen og Psykoterapeut Akademiet i Aarhus - https://hypnoseskolen.dk/.