Erhvervsmæssig hypnoterapi

 

Erhvervsmæssig styrke og potentiale

Måske kender du allerede de dage, hvor du 'kan gå på vandet'. Hvor tingene lykkes, alle smiler til dig og du får noget fra hånden.

Du har måske oplevet, at have været til et møde, hvor du fik præsenteret din sag, din virksomhed eller dit produkt. Hvor du fik fremlagt alle dine argumenter på den mest positive og hensigtsmæssige måde, med en ro og en stor overbevisning. Hvor både du og andre var i et helt særligt flow. Der hersker en følelse af overskud, energi og glæde omkring dig og en følelse af succes!

Hypnoterapi er et fantastisk redskab til at arbejde videre med de stærke ressoucer vi allerede har - og de ressourcer, der er vigtige for den enkelte for at udnytte vores fulde potentiale og nå vores mål. 

Fra sportens verden ved man, at det mentale/den psykologiske indstilling har afgørende betydning for præstationer. Så selvom du er helt velfungerende og præsterer godt, kan du altid forbedre og optimere på det du ønsker og udvikle dig til det bedre. Mulighederne er uendelige og kan give dig meget mere end du kan forestille dig.

 

Stress 

Stress er en sygdom, der kan ramme alle.

Når man rammes af stress, bliver man ramt på selve livslysten. Livsenergien er ikke længere den samme, som før og sindet har som forsvar blokeret for at livsenergien kan flyde frit. Når du bekymrer dig, er stresset og bange aktiveres dit alarmberedskab. Du opruster din hjernes alarmberedskab. Det betyder, at du øger antallet af stresshormoner i din krop og med alt for mange stresshormoner i kroppen bliver hele dit system påvirket af situationen.

Hypnoterapi kan hjælpe dig til at løsne op for disse blokeringer.

Hypnoterapien gør det, at den beriger dig med en afslappede tilstand, som dit system ikke kommer i af sig selv, når du er stresset. Hypnoterapien kan aktivere de ressourcer, du mangler, så du både i tanker, krop og følelser bringes i ligevægt. Du kan gennem hypnoterapi aktivere din evne til at danne overblik, din evne til tålmodighed og din tillid til at tage et skridt ad gangen, din evne til at mærke, hvad du har behov for, og din evne til at skelne, så arbejdsopgaver eller krav ikke kommer til at styre dit liv, men så det er dig, der styrer.

Med hypnose har vi en direkte vej til det ubevidste, mens det bevidste sind slapper af og ikke forstyrrer processen.

Derfor er hypnose et uvurderligt terapeutisk redskab.

Det er videnskabeligt bevist, at når den bevidste del at hjernen holder en pause, optimeres hjernens processer, så hukommelsen forbedres og løsninger lettere indfinder sig. Samtidig frigives der endorfiner i hjernen, som gør, at vi føler os lettere og gladere - det er sundt og det nedruster hjernens alarmberedskab.

Når vi er stressede bruger vi meget energi på at tænke negativt og tænker på alt det vi ikke vil have i dit liv. Med hypnoterapi arbejder vi med fokusere på det, du gerne vil have i stedet for. Du vender dig altså mod de positive tanker. Hvordan vil jeg gerne have det i stedet for? Hvordan vil jeg gerne være i stand til at dele min tid mellem det jeg skal og det jeg ønsker? Hvad vil jeg gerne være i stand til at føle, tænke om mig selv – og hvad vil jeg gerne være i stand til at tro på.

Idet du træffer disse beslutninger, kan du bestemme dig for; at du nu vil du fokusere på den tilværelse du ønsker. Fx Jeg har overblik, jeg er ok, jeg er et godt menneske, jeg har fortjent et godt liv, osv. Når du vælger at skifte tankeretning og tænke positivt, vælger du samtidig en hurtigere vej ud af din stresstilstand.

Det kan måske lyde som en stor udfordring at gøre dette. Men at handle aktivt er en lettelse, en forløsning. Et livgivende stykke arbejde. En vigtig tanke at starte med er; tanken om, at du allerede har de ressourcer i dig, du har brug for, til at helbrede dig selv. Og at du en dag, måske før du aner det, er sund og stressfri igen.

 

 

Er du sportsudøver..

...måske på konkurrenceplan, kan du have stor glæde af mentaltræning med hypnoterapi. Som sportsudøver har du en drøm, et mål. Og som sportudøver oplever du måske de små marginaler mellem succes og ikke-succes.

Dårlige præstationer kan skabe en ond cirkel, hvor man bliver mere og mere usikker for hver gang, der skal konkurreres.

Her kan hypnoterapi være med til at skabe positive forandringer og bryde uhensigtsmæssige mønstre og du vil opleve, at du bliver bedre til at fokusere og bliver mere koncentreret. Med dette følger en optimering af din performance og et overskud, hvorigennem du vil finde dit fulde potentiale og nå dine mål.

Hvis du ikke oplever dette helt så ofte, som du gerne ville - eller som du måske synes du burde, så kan du være helt rolig. Du har den styrke og du kan finde den styrke og herved optimere dit menneskelige og erhvervsmæssige potentiale. Styrken findes allerede inde i dig.