Mine klienter siger

Efter at have haft kroniske uforklarlige stærke rygsmerter i 10 år, hvor jeg har haft et langt forløb med 146 besøg hos egen læge, samt adskillige besøg på smerteklinikker, rygklinikker, alternative behandlere, kiropraktorer. Medicin har været en stor del af mit liv i et forsøg på, at kunne klare et arbejde. Alligevel har jeg været sygemeldt i lange perioder. Mit liv vendte da fysioterapeut nr. 14 sendte mig videre til Heidi. Efter 2 behandlinger var jeg smertefri - og er det stadig 4 måneder senere. For 3 uger sider løb jeg marathon i Oslo.
Søren, 33 år

Efter at have røget i ca. 33 år er jeg nu fortsat røgfri her 5 måneder senere, efter blot en behandling. Du er SÅ sindsyg dygtig!
Tina, 47 år

Det er en fornøjelse at komme hos Heidi. På en behagelig og tryg måde, tager hun en med på en rejse, som kun bringer gode ting til veje. Tak Heidi!
Hanne, 53 år

Jeg har haft flyskræk i 37 år og stod overfor at skulle besøge min datter og hendes familie i USA. De har boet der i 7 år uden at jeg har turdet at besøge dem. Efter bare en enkelt behandling var min flyskræk væk - og efter en enkelt opfølgende behandling var jeg klar til den lange tur. Trods i alt 6 flyvninger tur/retur inkl. turbulens var jeg tryg og rolig. Jeg kunne endda berolige en fremmed sidemand. Jeg er meget, meget glad for denne forandring.
Lilian, 67 år

Rygestoppet blev et rygestop - efter bare en enkelt behandling. Tusind tak!
Dennis   

Jeg har fået ændret mit mind-set med mange ting og det kan jeg takke din store hjælp for. Jeg ved virkelig ikke, hvor jeg ville have været, hvis ikke jeg havde mødt dig. Så TUSIND, TUSIND TAK for dig, Heidi og din hjælp. Jeg vil bestemt anbefale dig til alle der måtte have brug for det.
Anja, 37 år

Jeg havde store problemer med at sove efter jeg blev mor. Udover det sædvanlige. Hos dig arbejdede vi med at slippe kontrollen, opleve tryghed og tillid og i hypnose lagde du forudsætninger ind om, at jeg allerede kunne sove trygt og godt. Jeg falder nu i søvn efter hver opvågning, også selvom der som nybagt mor kan være mange af den slags - det er virkelig en succesoplevelse for mig. Så jeg vil sige dig mange tak for din hjælp - og din person i det hele taget - det var vist lige det jeg havde brug for, for at komme over på 'den anden side'. Mange taknemmelig knus.
Marie

Jeg vil bare lige endnu en gang sige dig en ydmyg tak fordi du er som du er. Kunne man kondesnere det, du kan og komme det på flasker, blev man millardær 🙂
Søren

Du har simpelthen kureret mig for de cigaretter. Og så på en enkelt gang! Så jeg aflyser min næste tid til en opfølgning. Men jeg kommer gerne igen, hvis jeg på et tidspunkt får et andet problem, du skal løse for mig. Tusind tusind tak for hjælpen!!
Steffen

Tusind tak for din store hjælp vedr. eksamens-/præstationsangst. Det har været en kæmpe fornøjelse at lære dig og dine kundskaber at kende. Planen vi lagde er gået helt som den skulle. Jeg var helt rolig undervejs og det gav det bedste resultat man kan ønske sig :-).
Mie

Heidi har hjulpet mig fri for en hel del invaliderende baggage, som har tynget mig det meste af mit liv. Føler mig endelig, som den rigtige Mette, hende som er fri for angst og bekymringer. Jeg ser nu frem til et liv med oplevelser og smil :-). Nu går jeg i et vægttabsforløb hos Heidi, som også kun har givet gode resultater! Jeg vil anbefale Heidi 100%. Hun er fantastisk sød, nem at snakke med og selvfølgelig virkelig dygtig og professionel. Tusind tak for alt, Heidi. Det har virkeligt ændret mit liv at møde dig. Kæmpe knus                                                        Mette

Jeg har gået hos Heidi pga. kronisk hovedpine og smerter i nakke og ryg gennem flere år. Det er helt fantastisk den positive ændring jeg har oplevet, i min tilstand og livskvalitet efter jeg kom hos Heidi første gang. Jeg er gået fra ALTID at have ondt, og migræne 15-20 gange om måneden, til langt mindre smerteintensitet, smerteFRI dage og migræne 4-5 dage om måneden, max. Derudover har jeg opnået en indre ro og balance, jeg sover bedre, føler mig generelt mindre 'presset' og følger jeg har fundet og mærket 'nøglen' til, hvordan jeg kan og må passe på mig selv, for at have det bedst muligt. Jeg anbefaler Heidi og metoden hypnoterapi på det allervarmeste.
Birgitte

Heidi har hjulpet vores datter af med en svær angst, så hun nu kan have en helt almindelig hverdag. Vi kan bare sige 1000 tak for hjælpen og tak for dig. Du har gjort vores liv så fantastisk.
Malene

Kære Heidi, Jeg vil gerne sige dig tusinde tak. Igennem de behandlinger jeg har fået hos dig, har du været med til at forme en bedre fremtid for mig. Jeg havde en meget tung baggage med, da jeg mødte op hos dig første gang, men jeg føler virkeligt, at jeg har fået ryddet godt op i rygsækken og lagt fortiden bag mig. Nu kan jeg bedre fokusere på nutiden og fremtiden, hvilket gør, at jeg har mere energi og glæde i min hverdag. Af hele mit hjerte TAK.
Rie

Hej Heidi,
Jeg vil bare lige fortælle dig, at du VIRKELIG har hjulpet mig til eksamen! Har aldrig turdet håbe på, at jeg skulle have det så godt inden en eksamen - og slet ikke en re-eksamen. Jeg havde en mega ro og tro på mig selv hele vejen igennem. Jeg har fået svar på eksamen i dag, og har tilmed fået 10! Så det er bare fantastisk. Tusind tak for din helt vildt gode hjælp!!. Knus fra Emma
Emma

Kære Heidi,
Jeg har en meget glad Julie, der fik huen på for en uge siden. Hun er flyvende!!! TAK til dig. Dine behandlinger var seriøst et vendepunkt!!!!!
Helle

GIRL-POWER FORLØB - SELVVÆRD OG SUCCES:

Hej sødeste Heidi,
Tusind tak for det rigtig gode forløb. Det var virkelig spændende og meget lærerigt. De mange værktøjer og metoder, som vi blev præsenteret for, er fantastiske redskaber, som vi alle med sikkerhed kan bruge både nu og i fremtiden.
Jeg er super taknemmelig for, at jeg fik muligheder for at deltage i det super hyggelige og oplysende forløb. Tusind tak for alt.
Trine

Hej Heidi,
Tusind tak for at jeg måtte være med til dit forløb. Det har hjulpet mig de 3 gange forløbet varede og jeg har taget det til mig, med at vende det negative til det positive. Så tusind tak for den hjælp du har givet mig.
Natascha

Klienthistorie – smerter